Одговори на квизот на Амазон LG Грам за победа од 25000 платен биланс

Ги барате одговорите на Амазон LG Gram Quiz? Потоа добредојде, бидејќи сме тука со одговорите на квизот на Амазон LG Gram. Оваа статија ги содржи сите детали и информации поврзани со овој нов квиз на Амазон.

Најголемата платформа Амазон ви обезбедува различни квизови базирани на забава кои ќе понудат одлични изненадувања според натпреварите. денес повторно со новата игра FunZone која можете да ја играте за да добиете шанса да ја освоите профитабилната награда од РС. 25000. На оваа страница се присутни сите 5 прашања со потврдени одговори затоа побарајте помош и играјте ја играта.

Натпреварот Amazon LG Gram Quiz нема да ве чини ништо, тој е целосно бесплатен од натпреварот Amazon FunZone. Важно е точно да одговорите на сите дадени прашања кои се поврзани со овој производ на LG. Еден погрешен одговор исто така може да ве елиминира од играта. Значи, имате уште значително време да ја искористите оваа можност.

LG Gram Quiz Преглед на Амазон

Име на натпреварот                        Натпревар за квиз на Амазон LG Грам
Победничка награда                          25000 Amazon Pay биланс
ОрганизаторAmazon FunZone
Натпреварот започнува            Од 10 септември 2022 до 29 септември 2022 година
период19 денови
Објава на победник30th септември 2022

Амазон LG Gram квиз одговара со прашања

П1: Кој процесор го има претстојниот лаптоп LG Gram?

Одговор 1 (А) – Интел 12-та генерална платформа Evo

П2: Што е USP на LG Gram лаптопот?

Одговор 2 (Г) – Сите горенаведени

П3: Која е гаранцијата на лаптопот LG Gram?

Одговор 3 (А) – 3 години делови и труд

П4: Од што се направени лаптопите LG Gram со ултралесни тежини?

Одговор 4 (А) – Легура на магнезиум (MIL-STD-810G воен стандард за издржливост)

П5: Кои се портите во лаптопите LG Gram?

Одговор 5 (Г) – Сите горенаведени

Посетете ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите натпревари, Одговори на квизот на Амазон Вингс Фантом 260 or Септемвриското издание на Амазон Спин и добијте го одговорот на квизот

Како да играте натпревар за одговори на квизот на Амазон LG Gram

Како да играте натпревар за одговори на квизот на Амазон LG Gram
  • Преземете ја апликацијата Amazon од делот FunZone и најавете се со акредитивот што го поставивте за време на пријавувањето
  • Сега отворете ја апликацијата, одете во лентата за пребарување и побарајте ја FunZone и пронајдете го банерот на овој натпревар.
  • Допрете на тој банер и ќе видите 5 прашања на екранот.
  • Одговорете на сите правилно, заборавете на групата победници.
  • Еден погрешен одговор може да ве дисквалификува.

Објава за победник на квизот на Амазон LG Gram

Овој натпревар е достапен само за индиски граѓани кои имаат над 18 години кои можат да го пробаат преку FunZone на Amazon и да добијат шанса да победат и да добијат платен биланс од 25000 од Amazon. Ќе заврши на 29 септември 2022 година и по случаен избор на среќно извлекување тогаш ќе се избере добитникот. Тие ќе бидат известени преку е-пошта или преку регистриран број, а за проверка на листата на победници посетете го официјалниот претставник на Amazon .

Можеби ќе ве интересира да читате Одговори на денешниот Квиз на Амазон

Оставете коментар