Одговори на квизот на Amazon Samsung Galaxy M Series - Освојте купони за попуст од 1000 ₹

Ако барате одговори на квизот на Amazon Samsung Galaxy M Series, тогаш сте добредојдени овде бидејќи ќе ги обезбедиме сите потврдени одговори заедно со важни детали во врска со натпреварот. Сега е во живо на апликацијата amazon во делот Funzone.

Најдобри моменти од квизот на серијата Samsung Galaxy M

Име на натпреварот Квиз за Samsung Galaxy M од серијата
Период на натпреварување Од 8 септември 2022 до 25 септември 2022 година
Времетраење на натпреварот 17 денови
Организатор Амазон Funzone
Добитничка наградаКупони за попуст од 1000 ₹
Најава за победник 26th септември 2022

Одговори на квизот на Amazon Samsung Galaxy M од серијата M

П1: Која карактеристика во серијата Galaxy M го намалува амбиенталниот шум и ви дава јасност на гласот за време на повиците?

Одговор 1 - (А) Фокус на гласот

П2: Функцијата за автоматско префрлување податоци која ви овозможува да останете поврзани дури и кога вашата примарна картичка е надвор од мрежата, е достапна во кои модели?

Одговор 2 - (Г) Сите горенаведени

П3: Која карактеристика во серијата Galaxy M ви овозможува практично да ја удвоите RAM меморијата?

Одговор 3 - (А) RAM меморија плус

П4: Кој беше првиот телефон од серијата Galaxy M што беше лансиран во Индија?

Одговор 4 - (А) М10

П5: Која година беше лансиран првиот телефон од серијата Galaxy M?

Одговор 5 - (A) 2019

Редовно посетувајте ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите најнови натпревари:

Одговори на квизот на „Amazon Pay Movies Brahmāstra“.

Одговор за вртење и победа на Amazon OPPO F21s Pro Series

Одговори на квизот на Амазон LG Грам

Како да играте квиз на Amazon Galaxy M од серијата Samsung

Слика од екранот на одговорите на квизот на Amazon Samsung Galaxy M серијата

Само следете ги упатствата дадени подолу за да учествувате во содржината и да добиете шанса да освоите огромен попуст од 1000 РС.

  • Преземете ја апликацијата ако ја немате и стартувајте ја
  • Сега најавете се со акредитивот ако веќе имате сметка инаку користете ја опцијата Регистрирање и прво регистрирајте сметка
  • Откако ќе се најавите со сметка, само одете во делот Funzone и пронајдете ја врската до овој натпревар
  • Ќе видите банер со име на квиз, па допрете го и потоа допрете ја опцијата Start за да играте
  • Сега испратете ги сите точни одговори за да бидете подобни за извлекувањето на среќата
  • Еден погрешен одговор ќе ве елиминира од конкуренцијата

Објавување на победникот на квизот на серијата Samsung Galaxy M

Прогласувањето на победникот ќе биде објавено на 26 септември 2022 година по случаен избор на среќа. Учесниците ќе добијат известување на нивниот регистриран мобилен број или е-пошта. Можете исто така да го проверите резултатот од ждрепката Amazon.in.

Можеби сакате да проверите Одговори на денешниот Квиз на Амазон

Оставете коментар