Одговори на квизот на Amazon Redmi 11 Prime 5g - Освојте паметен телефон

Барате наоколу за потврдените одговори на квизот на Amazon Redmi 11 Prime 5g? тогаш сте дошле на вистинското место бидејќи ќе ги обезбедиме сите точни одговори заедно со детали во врска со новиот квиз натпревар достапен на делот Amazon Funzone. Redmi е многу популарен паметен телефон и компанијата ќе го лансира новиот уред Redmi 11 Prime 5G на 6 септември 2022 година.

Натпреварот е веќе во живо на делот Funzone и можете да го играте користејќи ја апликацијата Amazon. Во квизот ќе има пет прашања и треба да ги означите точните одговори за да бидете дел од среќното извлекување по случаен избор.

Клучни моменти на Redmi 11 Prime 5g квиз натпревар

Име на натпреварот Redmi 11 prime 5g Квиз
Период на натпреварувањеОд 1 септември 2022 до 1 октомври 2022 година
Времетраење на натпреварот 30 денови
Добитничка награда Паметен телефон од серијата Redmi 11
ОрганизаторАмазон Funzone
Најава за победник2nd октомври 2022

Одговори за квиз на Amazon Redmi 11 Prime 5g

П1: На кој ден беше завршена аукцијата за 5G во Индија?

Одговор 1 - (А) 1 август

П2: Кога се лансира главната серија во Индија?

Одговор 2 - (А) 6 септември

П3: Која година Xiaomi го лансираше првиот паметен телефон Redmi Prime во Индија?

Одговор 3 - (Б) 2015

П4: Колку години заврши Xiaomi во Индија?

Одговор 4 - (Г) 8 год

П5: Колку паметни телефони лансира Redmi во рамките на серијата Prime?

Одговор 5 - (A) 2

Посетете ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите најнови натпревари, Одговори на квизот на Amazon Mivi DuoPods A550 , Одговори на квизот за античка историја на Амазон or Одговори на квизот на Amazon PTron Force X10

Како да се игра Redmi 11 Prime 5g квиз натпревар

Како да се игра Redmi 11 Prime 5g квиз натпревар
  • Прво, отворете ја продавницата за играње и преземете ја апликацијата Амазон
  • Регистрирајте се и најавете се на него преку вашите валидни ингеренции
  • Сега побарајте го делот FunZone и пронајдете го банерот на овој натпревар и отворете го
  • Овде ќе ги видите прашањата и точно ќе ги означите одговорите, забележете дека еден погрешен одговор може да ве дисквалификува затоа бидете внимателни.

Најава за победник

Прогласувањето на победникот ќе биде објавено на 2 октомври 2022 година по случаен избор на среќа. Добитникот ќе биде известен преку неговата/нејзината регистрирана е-пошта или телефонски број преку СМС порака. Учесниците можат да го проверат и името на победникот Amazon.in.

Можеби ќе ве интересира да проверите Одговори на денешниот Квиз на Амазон

Оставете коментар