Амазон OPPO F21s Pro серијата врти и доби одговор - добиј 5000 ₹

Ви го добивме потврдениот одговор на Amazon OPPO F21s Pro Series Spin And Win, кој може да ви помогне да освоите парична награда од 5000 РС на апликацијата Amazon. Натпреварот е во живо сега на оваа платформа и е достапен во делот Funzone.

Преглед на натпреварот за вртење и победа на серијата OPPO F21s Pro

Име на натпреварот OPPO F21s Pro Spin & Win Pro Quiz
Период на натпреварување9 септември 2022 година до 9 октомври 2022 година
Времетраење на натпреварот 30 денови
Добитничка награда OPPO F21s Pro и 5000 ₹
Најава за победник 10th октомври 2022
Организирано од Амазон Funzone

Одговор за вртење и победа на Amazon OPPO F21s Pro Series

П1: OPPO F21s Pro доаѓа во колку бои?
(А): F21s Pro доаѓа во две премиум бои: многу златна и црна
(Б): F21s Pro доаѓа во две премиум бои: Shimmer Gold и Space Black
(C): F21s Pro доаѓа во две премиум бои: Maple Gold и Midnight Black
(Д): F21s Pro доаѓа во две премиум бои: Dawnlight Gold и Starlight Black

Одговор 1 - (Д) 4. F21s Pro доаѓа во две премиум бои: Dawnlight Gold и Starlight Black

Редовно посетувајте ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите најнови натпревари:

Одговори на квизот на „Amazon Pay Movies Brahmāstra“.

Септемвриското издание на Амазон Спин и добијте го одговорот на квизот

Одговори на квизот на Amazon PTron Force X10

Како да играте OPPO F21s Pro Spin & Win Pro Amazon Quiz

Слика од екранот на Amazon OPPO F21s Pro Series Spin and Win Одговор

Повторете ги следните инструкции за да учествувате во натпреварот и испратете го вашиот одговор.

  • Стартувајте ја апликацијата Amazon на вашиот уред и посетете го делот Funzone
  • Сега пронајдете го банерот на овој конкретен квиз и допрете го
  • Потоа кликнете на „Покажувачот“ за да го завртите тркалото
  • Сега одговорете точно на прашање за да ја потврдите вашата победа
  • Погрижете се да го дадете точниот одговор бидејќи ќе бидете елиминирани ако означите погрешен одговор
  • Точниот одговор ќе се квалификува за среќното извлекување и ќе ви даде шанса да освоите награда

Изјава на победникот на OPPO F21s Pro Spin & Win

Добитниците ќе бидат објавени на 10 октомври 2022 година по случаен избор на среќа. Учесниците можат да го проверат резултатот од него Amazon.in. Победникот ќе биде известен и преку регистрираната е-пошта или телефонски број.

Можеби ќе сакате да проверите Одговори на денешниот Квиз на Амазон

Оставете коментар