Одговори на квизот за фрижидери на Amazon LG - Освојте 10000 ₹

Ќе ви ги обезбедиме потврдените одговори на квизот за фрижидери на Amazon LG кои можат да ви дадат шанса да освоите парична награда од 10000 ₹. Натпреварот за квиз за фрижидери на LG сега е во тек и можете лесно да учествувате на него со доставување на одговорите.

Амазон LG фрижидери квиз одговори со прашања

П1: Во кои капацитети, LG нуди модели со 2 ѕвезди кои не се конвертибилни со технологија за ладење на вратите?

Одговор 1 - (А) 340 и 360

П2: Што подразбираме под технологијата LG Door Cooling?

Одговор 2 - (В) Побрзо и рамномерно ладење

П3: Колку години гаранција дава компресорот LG on Ref?

Одговор 3 - (Б) 10 години

П4: Моделот користи вештачка интелигенција за да го оптимизира ладењето според шемата на користење во која карактеристика?

Одговор 4 - (Г) Паметно поврзување

П5: Во која боја се достапни GL-D342SDSY и GL-S382SDSY?

Одговор 5 - (Б) Заслепувачки челик

Редовно посетувајте ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите најнови натпревари како што се: 

Одговори на квизот на Амазон низ светот

Одговори за празничен квиз на Амазон

Одговори на квизот на Amazon Samsung Galaxy M од серијата M

Најдобри моменти од натпреварот за квиз за фрижидери на LG

Име на натпреварот Квиз за фрижидери на Амазон LG
Времетраење на натпреварот 21 октомври 2022 година до 4 ноември 2022 година
Организирано од Амазон Funzone
Добитничка награда₹ 10000
Најава за победник 5 Ноември 2022
Вкупно прашања 5

Како да играте натпревар за квиз за фрижидери на Амазон LG

Како да играте квиз за фрижидери на Амазон LG

Само следете ги упатствата подолу за да учествувате во натпреварот и да ги доставите одговорите на квизот.

  • Стартувајте ја апликацијата Amazon на вашиот уред и одете во делот Funzone
  • Сега скролувајте долу и кликнете на банерот „Празничен квиз“ на амазон
  • Отворете го квизот и испратете го секој одговор точно
  • Еден погрешен одговор ќе ве елиминира од натпреварот затоа бидете внимателни кога ги испраќате одговорите

Најава за победник

Добитникот ќе биде одреден по среќна ждрепка. Резултатот од извлекувањето ќе биде објавен на 5 ноември 2022 година. Доколку сте вие ​​среќниот добитник, тогаш ќе бидете известени преку вашата регистрирана е-пошта или мобилен број. Резултатот може да го проверите и на официјалната веб-страница на Амазон.

Можеби ќе сакате да проверите Одговори на денешниот Квиз на Амазон

Оставете коментар