Одговори на квизот на загатките на Amazon Funzone - играјте и освојте 25,000 рубли

Имаме за вас одговорите на квизот на Amazon Funzone загатки кои можат да ви го исчистат патот до освојување парична награда од Win 25000 ₹. Новиот натпревар е во живо на делот FunZone и можете да бидете дел од него со испраќање на точни одговори на сложувалки со слики.

Одговори на квизот на загатките на Amazon Funzone

П1: Најдете го делот што недостасува

Одговор 1 - (Г) СЛИКА Д

П2: Најдете го делот што недостасува

Одговор 2 - (А) СЛИКА А

П3: Најдете го делот што недостасува

Одговор 3 - (Б) СЛИКА Б

П4: Најдете го делот што недостасува

Одговор 4 - (В) СЛИКА В

П5: Најдете го делот што недостасува

Одговор 5 - (Б) СЛИКА Б

Редовно посетувајте ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите најнови натпревари:

Одговори на квизот на Амазон низ светот

Одговор за вртење и победа на Amazon OPPO F21s Pro Series

Одговори на квизот на Амазон LG Грам

Најдобри моменти од натпреварот за квиз на загатка на Amazon Funzone

Име на натпреварот Квиз за загатки Funzone
Времетраење на натпреварот Од 8 октомври 2022 до 9 октомври 2022 година
Вкупно прашања 5
Добитничка награда₹ 25000
Најава за победник 10th октомври 2022
Достапни на Само апликација за Амазон

Како да играте натпревар за квиз на Amazon Funzone Puzzle

Како да играте квиз на Amazon Funzone Puzzle
  • Стартувајте ја апликацијата Amazon и одете во делот FunZone
  • Сега скролувајте надолу подолу и кликнете на банерот „FunZone puzzle“ на амазон
  • Решете ја загатката и поднесете го секој одговор точно
  • Еден погрешен одговор ќе ве елиминира од натпреварот
  • Одговорите испратете ги пред да истече времето на натпреварот

Објава за победник на квизот на Amazon Funzone Puzzle

Прогласувањето на победникот ќе биде објавено на 10 октомври 2022 година по среќна ждрепка. Добитникот ќе биде известен преку регистрираната е-пошта или телефонски број. Учесниците можат да го проверат резултатот и на веб-страницата на amazon.

Оставете коментар