Амазон Business Extra Savings Spin и добијте одговори на квиз - Освојте платено салдо од 35,000 РС

Имаме за вас потврдениот Амазон Бизнис Дополнителен Спин за штедење и квизови за победи кои можат да ви помогнат да освоите разни парични награди до 35,000 РС. Натпреварот е во живо на Amazon Funzone и ќе остане отворен на 25 септември 2022 година.

Најважните моменти од натпреварот за квиз на бизнис дополнителни заштеди

Име на натпреварот Бизнис екстра заштеда спин и добијте квиз
Период на натпреварување Од 8 септември до 25 септември 2022 година
Времетраење на натпреварот 17 денови
Освојување награди35,000 РС (1 добитник)
25,000 РС (2 добитници)
15,000 РС (2 добитници)
10,000 РС (2 добитници)
5,000 РС (3 добитници)
Најава за победник 26th септември 2022
ОрганизаторАмазон Funzone

Амазон Бизнис екстра заштеда спин и добијте одговори на квиз

Прашање 1: Какви придобивки ќе обезбеди Амазон бизнис за време на Големиот индиски фестивал?

Одговор - Сите горенаведени

Редовно посетувајте ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите најнови натпревари:

Одговори на квизот на „Amazon Pay Movies Brahmāstra“.

Одговор за вртење и победа на Amazon OPPO F21s Pro Series

Одговори на квизот на Амазон LG Грам

Како да играте Business Extra Savings Quiz Amazon

Слика од екранот на Amazon Business Extra Savings Spin и добијте одговори на квиз
  • Стартувајте ја апликацијата Amazon на вашиот уред и посетете го делот Funzone
  • Сега пронајдете го банерот на овој конкретен квиз и допрете го
  • Потоа кликнете на „Покажувачот“ за да го завртите тркалото
  • Сега одговорете точно на прашање за да ја потврдите вашата победа
  • Погрижете се да го дадете точниот одговор бидејќи ќе бидете елиминирани ако означите погрешен одговор
  • Точниот одговор ќе се квалификува за среќното извлекување и ќе ви даде шанса да освоите награда

Најава за победник

Добитниците ќе бидат објавени на 26 септември 2022 година по случаен избор на среќа. Учесниците можат да го проверат резултатот од него Amazon.in. Победниците ќе бидат известени и преку нивната регистрирана е-пошта или телефонски број преку известување.

Проверете исто така Одговори на денешниот Квиз на Амазон

Оставете коментар