Одговори на квизот на Amazon Alia Bhatt - Освојте платен биланс од 50,000 РС

Ви ги добивме потврдените одговори на квизот на Amazon Alia Bhatt кои можат да помогнат да ја освоите паричната награда од 50,000 РС. Заинтересираните за конкурсот ќе треба да ги достават точните одговори за да имаат шанса да ја освојат наградата. Натпреварот е во живо на апликацијата Amazon во делот FunZone.

Преглед на натпреварот за квиз на „Најдоброто од Alia Bhatt“.

Име на натпреваротНајдоброто од квизот на Alia Bhatt
Времетраење на натпреварот 14 денови
Добитничка награда50,000 Амазон платено салдо (2 добитници)
Организирано одAmazon FunZone
Период на натпреварувањеОд 9 септември до 23 септември 2022 година
Најава за победник 24th септември 20222

Одговори на квизот на Amazon Alia Bhatt

Прашање 1: Алија Бат во кој филм глумеше покрај нејзиниот сопруг?

Одговор: Брамастра

Прашање 2: Наведете популарна филмска песна, испеана од Алија?

Одговор: Самџаван (Исклучен)

Прашање 3: Наведете популарна филмска песна со Алија Бат?

Одговор: Сите горенаведени

Прашање 4: Како се вика ликот на Алија во филмот Брахмастра?

Одговор: Иша

Прашање 5: Која од овие песни се појавува во дебитантскиот филм на Алија Бат „Студент на годината“?

Одговор: Ishq Wala Љубов

Прашање 6: Наведете ја познатата пејачка која ја отпеа тамилската верзија на „Кесарија“ од филмот Брахмастра?

Одговор: Сид Срирам

Редовно посетувајте ја оваа страница за да дознаете повеќе за другите најнови натпревари:

Одговори на квизот на Амазон низ светот

Одговор за вртење и победа на Amazon OPPO F21s Pro Series

Одговори на квизот на Амазон LG Грам

Како да играте натпревар за квиз на Amazon Alia Bhatt

Слика од екранот на одговорите на квизот на Amazon Alia Bhatt

Само следете ги упатствата дадени подолу за да играте и правилно да ги испратите вашите одговори.

  1. Преземете ја апликацијата ако ја немате и стартувајте ја
  2. Сега најавете се со акредитивот ако веќе имате сметка инаку користете ја опцијата Регистрирање и прво регистрирајте сметка
  3. Откако ќе се најавите со сметка, само одете во делот Funzone и пронајдете ја врската до овој натпревар
  4. Ќе видите банер со името на квизот, па допрете го и потоа допрете ја опцијата Start за да играте
  5. Сега испратете ги сите точни одговори за да бидете подобни за извлекувањето на среќата
  6. Еден погрешен одговор ќе ве елиминира од конкуренцијата

Најава за победник

Прогласувањето на победникот ќе биде објавено на 24 септември 2022 година по случаен избор на среќа. Учесниците ќе добијат известување на нивниот регистриран мобилен број или е-пошта. Можете исто така да го проверите резултатот од ждрепката Amazon.in.

Проверете исто така Одговори на денешниот Квиз на Амазон

Оставете коментар